Ποιοί είμαστε

holiday villas Δείτε την άλλη πλευρά της Ελλάδας!

Η Holiday Villas είναι μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων που βρίσκονται εκτός αστικών περιοχών της Ελλάδας και προσφέρονται για ολιγοήμερες ή  πολυήμερες διακοπές και δραστηριότητες στην ύπαιθρο.

Η Holiday Villas προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να επισκεφτούν περιοχές επιπλέον των συνηθισμένων τουριστικών προορισμών, ώστε να γνωρίσουν μέρη πλούσιας ομορφιάς και να απολαύσουν πολλές εναλλακτικές τοπικές δραστηριότητες.

Τα ακίνητα που προσφέρει η Holiday Villas, είναι προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να  εναρμονίζονται πλήρως  με το τοπικό περιβάλλον, σέβονται την αρχιτεκτονική της περιοχής και δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να ενσωματωθούν με τις τοπικές συνήθειες της εκάστοτε περιοχής. Επίσης δίνουν την δυνατότητα για επίσκεψη καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου και στους επισκέπτες να επιδοθούν σε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες όπως αθλητισμό, περιήγηση, εναλλακτικό τουρισμό, οικοτουρισμό, αγροτουρισμό, θρησκευτικό, πολιτιστικό, ιατρικό ή ιαματικό τουρισμό κ.α.

Η ιστοσελίδα μας παρέχει πλήρη περιγραφή των διαθέσιμων ακινήτων με εντυπωσιακές φωτογραφίες και λεπτομερή περιγραφή των παροχών που προσφέρονται. Επίσης ενημερώνει τους πελάτες, με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και links, για την περιοχή, τα αξιοθέατα της, τα σημεία ενδιαφέροντος και τις δραστηριότητες που μπορούν να πάρουν μέρος. Η κράτηση και ενοικίαση των ακινήτων γίνεται ηλεκτρονικά και αυτοματοποιημένα μέσω της ιστοσελίδας.