Διαθεσιμότητα

Λυπούμαστε, η βίλα δεν είναι διαθέσιμη για να κάνετε κράτηση αυτή τη στιγμή.

Γενικές πληροφορίες

Υπνοδωμάτια 3 Φιλοξενεί 6-7

 

Aπολαύστε ξεχωριστές στιγμές σε μια εντυπωσιακή κατοικία στην πανέμορφη Σέριφο. Πρόκειται για μια κατοικία δροσερή και γοητευτική με εξαιρετική πανοραμική θέα στο Λιμάνι, στην απέραντη θάλασσα, στη Σίφνο, στην παραλία Λειβαδά και στο κοντινό χωριό του Ράμου.

Η γοητεία της βρίσκεται στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, στα υπέροχα παλιά έπιπλα με τα οποία είναι διακοσμημένη, στα κεντητά παλιά μπακίρια στους τοίχους και στα κεντημένα στο χέρι κουρτινάκια στα παράθυρα.

Έχει τιμηθεί από το Υπουργείο Χωροταξίας με το πρώτο βραβείο παραθεριστικής κατοικίας του Νομού Κυκλάδων, γι’ αυτό και υπόσχεται να σας προσφέρει μια διαμονή υψηλών προδιαγραφών.

Σε έναν χώρο 104 τ.μ. σε δύο επίπεδα, μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση έξι έως επτά άτομα.

 

Ο ΧΩΡΟΣ 

Η βίλα εκτείνεται σε δύο επίπεδα, είναι ευρύχωρη, ενώ τα ξύλινα έπιπλα προσδίδουν έναν ιδιαίτερο «χαρακτήρα».

Στον όροφο υπάρχει καθιστικός χώρος, μεγάλο υπνοδωμάτιο με το λουτρό του και πολύ μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Επίσης, υπάρχει δεύτερο υπνοδωμάτιο με δική του λινοθήκη και λουτρό.

Στο ισόγειο βρίσκονται ένας πολύ μεγάλος καθιστικός χώρος, η κουζίνα, η τραπεζαρία και  ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο με δικό του λουτρό στην αυλή.

Τόσο οι εσωτερικοί, αλλά και οι υπαίθριοι χώροι είναι σχεδιασμένοι με λεπτότητα για να σας προσφέρουν την άνεση που θα είχατε και στην δική σας εξοχική κατοικία, ενώ η απλότητα και το άγγιγμα κομψότητας που είναι διάχυτα σε όλη τη βίλα αποτελούν μια καθημερινή απόλαυση.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ 

 • Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
 • WIFI
 • Μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα
 • Τραπέζι μαρμάρινο για 8 άτομα
 • Κλιματισμός και ανεμιστήρες οροφής σε όλα τα υπνοδωμάτια
 • Δυνατότητα συνδυασμού με το διαμέρισμα κίτρινου χρώματος για δύο φιλικές οικογένειες μαζί και χωριστά

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ 

Η κατοικία απέχει από το λιμάνι 15 λεπτά με τα πόδια και 10 λεπτά από την παραλία Λειβαδάκια, μια μεγάλη σκιερή παραλία με πολλά αλμυρίκια και ιδιαίτερα ήσυχη, λόγω του ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία των τροχοφόρων.

Υπάρχουν ακόμη πολλές όμορφες παραλίες εύκολα προσιτές με το αυτοκίνητο και με τα πόδια όπως το Καράβι, το Καλό Αμπέλι, η Βάγια, το Γάνεμα, το Μέγα Λιβάδι, η Συκαμιά, ο Πλατύς Γιαλός, ο Άη Γιάννης, η Ψιλή Άμμος και ο Άγιος Σώστης.

Η Χώρα είναι ορατή από το Λιμάνι και δεσπόζει, καθώς θεωρείται από τις ωραιότερες χώρες στις Κυκλάδες.

Στο Λιμάνι υπάρχουν πολλά εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και μπαράκια, σχεδόν όλα με τραπέζια πάνω στην άμμο.

 

Εγκαταστάσεις

 • WiFi (Ασύρματο Ίντερνετ)
 • Βεράντα
 • Θέα στη θάλασσα
 • Κλιματισμός
 • Κουζίνα

Δραστηριότητες

 

 

Σέριφος

Σέριφος  Στο μυθικό νησί του Περσέα Μαγεία και ομορφιά που εξάπτει την ανθρώπινη φαντασία. Με αυτές τις λέξεις μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την Σέριφο, το νησί με τις αμέτρητες παραλίες, την μαγευτική Χώρα που στέκει περήφανα σε ένα κωνικό απόκρημνο βράχο και τη πλούσια μεταλλευτική ιστορία. Οι περίεργοι πέτρινοι σχηματισμοί  θα σας ταξιδέψουν στο μύθο

Περισσότερα