Διαθεσιμότητα

Λυπούμαστε, η βίλα δεν είναι διαθέσιμη για να κάνετε κράτηση αυτή τη στιγμή.

Γενικές πληροφορίες

Υπνοδωμάτια 4 Φιλοξενεί 10

 

Σοφιστικέ και αριστοκρατική, χωρίς να παραδίδεται στον μαζικό τουρισμό, η Άνδρος σίγουρα δεν είναι το τυπικό κυκλαδίτικο νησί, αφού το καταπράσινο τοπίο αντιτίθεται σθεναρά στην καθιερωμένη εικόνα Κυκλαδικού συμπλέγματος.

Οι αμέτρητες πηγές, τα ποτάμια και οι καταρράκτες, που διαρρέουν όλο το χρόνο, έχουν ως αποτέλεσμα τις καταπράσινες πλαγιές της Άνδρου. Τα βουνά και οι λόφοι είναι χαρακτηριστικό των μικρών χωριών, που συνδέονται με όμορφα μονοπάτια, διακοσμημένα με απέριττη ομορφιά! Το δίκτυο των μονοπατιών που ξεπερνούν τα είκοσι είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε το νησί.

Χαρτογραφημένα, προσβάσιμα, με ποικίλους βαθμούς δυσκολίας, αυτά τα μονοπάτια θα σας δώσουν όμορφες εικόνες όπως πέτρινα τοξωτά γεφύρια, σπηλιές και εξαιρετική θέα στη θάλασσα. Η αρχιτεκτονική της πόλης της Άνδρου συνδυάζει αρμονικά το απλό κυκλαδίτικο στιλ με τα νεοκλασικά Αιγαίο και τα βενετσιάνικα σπίτια, καθώς στενά λιθόστρωτα δρομάκια οδηγούν στις γειτονιές του κέντρου της πόλης και της γύρω περιοχής.

Αυτή η ονειρεμένη βίλα σίγουρα θα εκπληρώσει και με το παραπάνω τις προσδοκίες σας για διαμονή στο νησί, καθώς έχει συνολικά 4 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα.

Ο ΧΩΡΟΣ

Η κύρια βίλα βρίσκεται στο κέντρο του κτήματος, ενώ ο παραδοσιακός λιθόκτιστος περιστερώνας βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία του κτήματος σε απόσταση περίπου 25 μέτρων από την βίλα.

Και οι δύο χώροι περιστοιχίζονται εξίσου από θεαματικούς κήπους των 850 τ.μ. που φυτεύτηκαν με γκαζόν, κυπαρίσσια, διάφορα είδη τριαντάφυλλων, ορντασίες, πορτοκαλιές, λεμονιές και ελιές, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το καταπράσινο τοπίο. Τα συνολικά τετραγωνικά μέτρα των κύριων και βοηθητικών χώρων είναι 650. Επίσης, μέσα στην κατοικία, θα βρείτε ένα ρυάκι που δίνει την αίσθηση ενός μικρού παραδείσου!

Η μεγάλη ιδιωτική πισίνα (10μ x 6μ) βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία στην πρόσοψη της κύριας βίλας, ενώ είναι εξίσου προσβάσιμη και από τον πέτρινο περιστερώνα.

 

ΔΙΑΤΑΞΗ ΒΙΛΑΣ

Η κύρια βίλα του ακινήτου καλύπτει έκταση 250 τετραγωνικών μέτρων, η οποία εκτείνεται σε 3 διαφορετικά επίπεδα, δηλαδή στον τελευταίο όροφο, στο ισόγειο και στο υπόγειο. Τα 3 επίπεδα της κύριας βίλας συνδέονται μεταξύ τους μέσω εσωτερικής σκάλας και εσωτερικού ανελκυστήρα.

Η βίλα διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια και 2 υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 6 άτομα. Κάθε κρεβατοκάμαρα περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο.

Ο τελευταίος όροφος καλύπτει έκταση 75 τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από το master υπνοδωμάτιο καθώς και από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, και τα δύο με ιδωτικό μπάνιο.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα (2 μονά κρεβάτια) εκτείνεται σε περίπου 35 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί ένα υπέροχο τζάκι στην επάνω γωνιά καθώς και μια θεαματική ιδιωτική βεράντα που προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα προς τον κόλπο της Χώρας.

Το υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, καταλαμβάνει περίπου άλλα 20 τετραγωνικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού του μπάνιου) και είναι προνομιακό με ένα μικρό μπαλκόνι με θέα στην πισίνα και τον κήπο.

Το ισόγειο καλύπτει μια έκταση περίπου 115 τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από την κύρια είσοδο στο εσωτερικό της βίλας, το καθιστικό, την κουζίνα, την τραπεζαρία και ένα άλλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μπάνιο.

Το σαλόνι φιλοξενεί ένα αρχοντικό τζάκι στο κέντρο του, μια υπερσύγχρονη υποδομή HD Video & Audio, συμπεριλαμβανομένου ενός ενισχυτή ισχύος, 4 δορυφορικών ηχείων, ενός CD / DVD player και μιας LCD δορυφορικής τηλεόρασης 32 ιντσών.

Η τραπεζαρία διαθέτει ένα ξύλινο τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει 10 άτομα, ενώ η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα παρέχει όλα όσα μπορεί να χρειαστούν οι επισκέπτες.

Το υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι που βρίσκεται στο ισόγειο, καλύπτει μια έκταση περίπου 20 τετραγωνικών μέτρων (συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού του μπάνιου) και είναι προνομιακό με άμεση πρόσβαση στην πισίνα και τους κήπους.

Το υπόγειο έχει επιφάνεια περίπου 60 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο σαλόνι με 2 καναπέδες-κρεβάτια, μια μικρή κουζίνα και ένα πλήρως εξοπλισμένο πολυτελές μπάνιο μαζί με ένα υπερσύγχρονο τζακούζι. Επίσης, υπάρχει χώρος στάθμευσης με χώρο 4 αυτοκινήτων, που συνδέεται με το υπόγειο.

Μια τηλεόραση, ένα CD / DVD player, καθώς και ένα σύστημα Hi-Fi και μια μονάδα κλιματισμού συμπληρώνουν τις ανέσεις του συγκεκριμένου επιπέδου.

Η κύρια βίλα είναι εξοπλισμένη με υποδομή θέρμανσης, η οποία είναι αυτόνομη για κάθε όροφο, ενώ κάθε δωμάτιο παρέχει ξεχωριστή μονάδα κλιματισμού.

Στο πίσω μέρος της, η βίλα φιλοξενεί ένα παραδοσιακό πέτρινο μπάρμπεκιου και φούρνο, ιδανικό για οικογένειες που επιθυμούν να ετοιμάσουν τα γεύματά τους σύμφωνα με τις τοπικές γαστρονομικές συνταγές.

Στην μπροστινή της πλευρά, επίσης προσφέρει ένα μεγάλο σαλόνι με σκίαστρο, δίπλα στην πισίνα.

 

ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ 

Αυτό το όμορφο παραδοσιακό οίκημα καλύπτει μια έκταση 62 τετραγωνικών μέτρων που εκτείνεται σε δύο ξεχωριστά επίπεδα (στο ισόγειο και στον τελευταίο όροφο), τα οποία ενώνονται μέσω μιας εσωτερικής σκάλας.

Το ισόγειο έχει επιφάνεια 36 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία καθώς και ευρύχωρο σαλόνι με παραδοσιακό κυκλαδίτικο τζάκι.

Ο τελευταίος όροφος καλύπτει μια έκταση 26 τετραγωνικών μέτρων και φιλοξενεί ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι μαζί με το μπάνιο του.

Μια αυτόνομη υποδομή θέρμανσης, μια μονάδα κλιματισμού καθώς και μια δορυφορική τηλεόραση LCD και ένα DVD player συμπληρώνουν τις ανέσεις που προσφέρονται.

Ακριβώς δίπλα στον περιστερώνα βρίσκεται ένα εξωτερικό πετρόκτιστο μπάνιο, ενώ στην μπροστινή πλευρά του κτιρίου υπάρχει ένα όμορφα διαμορφωμένο σαλόνι με πέργολα.

Τόσο η κύρια βίλα όσο και ο περιστερώνας προσφέρουν μια σταθερή τηλεφωνική γραμμή καθώς και μια ευρυζωνική σύνδεση Wi-Fi.

Συνολικά, αυτή η πολυτελής κυκλαδίτικη κληρονομιά αριστοκρατικής αρχιτεκτονικής είναι ιδανική για μια οικογένεια ή μια παρέα ατόμων που επιθυμούν να απολαύσουν άνεση, πολυτέλεια και απόλυτη ιδιωτικότητα.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ 

Εμβαδόν βίλας:

 • 312 τ.μ.

Τύπος τοποθεσίας:

 • παραλία
 • βουνό
 • κοντά στη θάλασσα

Κλιματισμός
Ανελκυστήρας
Τζάκι
Γκαράζ
Στεγνωτήρας μαλλιών
Θέρμανση
WIFI
Λευκά είδη
Σαλόνι
Parking
Τηλέφωνο
Πετσέτες
Πλυντήριο
Ξυλόσομπα

Συσκευή DVD
Δορυφορική / Καλωδιακή TV
Στέρεο

Μπαλκόνι
ταράτσα
Κήπος
Μπαρμπεκιου

Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
Επιτρέπεται το κάπνισμα
Πρόσβαση με αναπηρικό καρότσι

Κουζίνα:

 • Καφετιέρα
  Πιάτα & Σκεύη
  Πλυντήριο πιάτων
  Κουζίνα
 • Φούρνος
  Ψυγείο
  Φρυγανιέρα

Μπάνια:

6 μπάνια
Κύρια κρεβατοκάμαρα με μπάνιο – Κύρια βίλα – Τουαλέτα, Μπάνιο με ντουζιέρα
Δίκλινο Υπνοδωμάτιο Υπνοδωμάτιο Μπάνιο – Κύρια Βίλα – Τουαλέτα, Μπάνιο με Ντους
Δίκλινο Υπνοδωμάτιο Υπνοδωμάτιο Μπάνιο – Κύρια Βίλα – Τουαλέτα, Μπάνιο με Ντους
Δίκλινο υπνοδωμάτιο Υπνοδωμάτιο Υπνοδωμάτιο Μπάνιο – Τουαλέτα, Μπάνιο με Ντους
Μπάνιο με τζακούζι – Υπόγειο του βασικού σπιτιού – Τουαλέτα, Μπάνιο με ντουζιέρα, Τζακούζι
Εξωτερικό Μπάνιο – Δεξιά δίπλα στον περιστερώνα – Τουαλέτα, Μπάνιο με Ντους

Υπνοδωμάτια:

4 Υπνοδωμάτια, 10 άτομα
Master Υπνοδωμάτιο – Κύρια Βίλα – 2 Μονά Κρεβάτια. Η κύρια κρεβατοκάμαρα της κύριας βίλας βρίσκεται στον τελευταίο όροφο
Υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι – Κύρια βίλα – 1 μεγάλο διπλό κρεβάτι. Αυτή η κρεβατοκάμαρα της κύριας βίλας βρίσκεται στον τελευταίο όροφο
Υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι – Κύρια βίλα – 1 μεγάλο διπλό κρεβάτι. Αυτή η κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στο ισόγειο
Υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι – Περιστερώνας – 1 διπλό κρεβάτι, Αυτή η κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο
Το Master Bedroom (2 μονά κρεβάτια) της κύριας βίλας εκτείνεται σε περίπου 35 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί ένα υπέροχο τζάκι στην πάνω γωνία καθώς και μια ιδιωτική βεράντα που προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα προς τον κόλπο της Χώρας (την κύρια πόλη της Άνδρου ). Το υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο της κύριας βίλας, καταλαμβάνει περίπου άλλα 20 τετραγωνικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού του μπάνιου) και είναι προνομιακό με ένα μικρό μπαλκόνι με θέα στην πισίνα και τον κήπο. Το υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, που βρίσκεται στο ισόγειο της κύριας βίλας, καλύπτει έκταση περίπου 20 τετραγωνικών μέτρων (συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού του μπάνιου) και είναι προνομιακό με άμεση πρόσβαση στην πισίνα και τους κήπους. Το υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και το μπάνιο του, που βρίσκονται στον τελευταίο όροφο του περιστερώνα, καλύπτουν έκταση 26 τετραγωνικών μέτρων.

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ 

Η βίλα βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, σε υψόμετρο 200μ., στον ορεινό οικισμό Υψηλού. Ως εκ τούτου, προσφέρει στους επισκέπτες θέα τόσο στο βουνό όσο και στη Θάλασσα, καθώς βλέπει τόσο τον κόλπο Χώρας, όσο και την την αριστερή πλευρά, αλλά και το όρος Γερακώνες στη δεξιά πλευρά.

Ο οικισμός της Υψηλού απέχει μόλις 4,5χλμ. από την πρωτεύουσα του νησιού, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στις παραλίες Νημπορίου, Παραπόρτι και Γιαλιάς (περίπου 3,9 χλμ. από κάθε παραλία, δηλαδή 9 λεπτά με το αυτοκίνητο).

Το ακίνητο αποτελείται από δύο ξεχωριστά κτίρια, την κύρια βίλα και τον παραδοσιακό περιστερώνα, όπου και τα δύο βρίσκονται σε πολυεπίπεδη αμφιθεατρική έκταση συνολικής επιφάνειας 1,7 στρεμμάτων.

Η πόλη της Άνδρου προσφέρει επίσης πολλές επιλογές για φαγητό και πολιτιστική ψυχαγωγία, ενώ η καρδιά της χαλαρής νυχτερινής ζωής για τους επισκέπτες και τους ντόπιους κτυπά εδώ. Δεν πρέπει να χάσετε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Άνδρου καθώς και το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στο χωριό της Απηκίας (6 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Χώρα).

Οι κοντινότερες παραλίες του νησιού είναι το Νημποριό (αμμώδης παραλία, οργανωμένη με ξαπλώστρες, ιδανική για παιδιά), η παραλία Παραπόρτι (ωραία αμμουδερή παραλία) και η Γιάλια. Επιπλέον, η παραλία στα Άχλα,  στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού είναι must!

 

Εγκαταστάσεις

 • BBQ
 • DVD / Blu- Ray player
 • WiFi (Ασύρματο Ίντερνετ)
 • Βεράντα
 • Γραφείο
 • Δορυφορική TV
 • Εξωτερική πισίνα
 • Επώνυμα είδη προσωπικής περιποίησης
 • Θέα στη θάλασσα
 • Ιδιωτική Πισίνα
 • Ιδιωτικό μπάνιο
 • Ιδιωτικό Πάρκινγκ
 • Καθιστικό
 • Καφετιέρα
 • Κλιματισμός
 • Πλυντήριο
 • Σεσουάρ μαλιών
 • Σίδερο και σιδερώστρα
 • Τζάκι